2017. február 17., péntek

Győr, a remény beteljesül?

Nemrég megírtam a "fogalmam sincs megyek-e Győrbe" típusú bejegyzést..
Pár napra rá kaptam a hírt, megvan a kulcs, mehetek! Lehet, hogy csak ki kellett magamból "nyavajogni" az érzést, és az írás hatására felszabadultak a Győrbe terelő energiák.. vajon ez mással is működik? Néha nagyon magabiztosan mondom, hogy igen, néha meg magam sem hiszem el, még azt sem, amit már jópárszor megtapasztaltam.
Győr is olyan mint a nagy út, valami újnak a kezdete.. Itthagyom a kaposvári életemet, és megpróbálom milyen az élet egy másik városban. Nagyon izgatott vagyok, hiszen előttem van 3 előadás csak februárban, és újabb 3 március első felében. Van min dolgoznom!! És az újabb rajzok elkészítése. Már egy jó zarándoklat is nagyon hiányzik! De jó lesz Győrben, bármikor kimehetek a Caminora, csak pár méter és ott van :D új embereket fogok megismerni, új helyeket felfedezni, minden tiszta új lesz! Hú, tele vagyok izgalommal! Tudom, ha eljön a költözés napja, akkor sírni fogok.. ahogy a nagy út előtt is.. és közben is oly sokszor.. mert bármennyire is vágyunk valamire, a változás akkor is mindig ijesztő! Mert nem tudhatjuk hogy lesz, mint lesz.. de a tudat, hogy bármikor tovább lehet állni, felszabadít! Mert mindig van lehetőség váltani!
Buen Camino magamnak Győrbe, menni fog, megcsináljuk! Majd megint bíztatjuk egymást a táskáimmal.. csak ezúttal a buszon..

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése