2017. május 1., hétfő

Boldog szülinapot Vándorina blog!

Ma egy éve, hogy megszületett a Vándorina blog a következő megosztásssal posztoltam:


"Május 1, a munka ünnepe..és Jakab nap.. mellesleg mához egy hónapra indulok.. a Szent Jakab útra.. ilyenkor már az 1. zarándoknapomat nyugtázom, ha minden jól megy.. kemény pillanatok, na! nem volt könnyű idáig sem eljutni, és a java még csak most jön.. szeretnék bíztatni mindenkit, hogy bizony van, amikor lépni kell! nem feltétlenül ilyet, de valamit kell.. az élet a komfortzónán kívül kezdődik.. és mindig van lehetőség változtatni! csak rajtunk múlik, senki máson! Ezért nem érdemes sem irigyelni, sem elítélni.. mert mindenki maga tud segíteni magán úgy, ahogy neki a legjobb.. és ezt MINDENKI megteheti! mert mindenki KÉPES arra, hogy változtasson, hogy jobb legyen! Rajta, én bíztatlak! ha akarjátok, követhetitek majd utamat az alábbi blogon, mely egyenlőre csak a felkészülős gondolatokat tartalmazza, és folyamatosan frissül: http://vandorina.blogspot.hu/
Szívesen fogadok utitársakat bármelyik szakaszra, hogy együtt gyalogoljuk egy kicsit egy jobb életért :) ;-) ja, hogy álmodozzak csak? hát jó :)
Köszönök minden eddigi segítséget, bíztatást! De nagyon!
vándorina "



Tehát 1 éve ilyenkor lelkileg már igencsak készülődtem.. hihetetlen, hogy már egy éve.. kevesebbnek tűnik.. néha többnek. Mindenesetre ma megünneplem egy jó futással ezt a szép napot! Boldog szülinapot blogom :)


:)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése